Ben jij onze nieuwe donateur?

Vind jij ook dat de Kanjerkralen voor elk kind met kanker beschikbaar moeten blijven? Steun dan de Kanjerketting en geef een lichtpuntje aan kinderen met kanker. 

€ 2,95 per maand

Dankzij jouw bijdrage krijgen kinderen de ambulancekraal wanneer ze met de ambulance vervoerd moeten worden.

€ 5,95 per maand

Dankzij jouw bijdrage kunnen we alle kinderen een ketting geven die begint met hun eigen naam, door middel van speciale letterkralen.

€ 9,95 per maand

Met jouw bijdrage kunnen we alle  kinderen die klaar zijn met de behandeling de bloemenkraal geven; de mooiste kraal die er is.

Eenmalig doneren/ Ander bedrag per maand

Steun de Kanjerketting met een eenmalige donatie, zodat wij kinderen met kanker de Kanjerketting ook in de toekomst kunnen blijven geven. 

Jouw geld komt altijd goed terecht

Onze aandachtspunten

  • Jouw donatie wordt ingezet voor kinderen met kanker

  • Je draagt bij aan de productie van kralen

  • Dankzij jou zorgen we voor verzending naar de ziekenhuizen

  • Een lichtpuntje tijdens de zware behandeling

Help je mee?

Steun de Kanjerketting

Alle kinderen met kanker (600 nieuwe diagnoses per jaar) krijgen de Kanjerkralen geheel gratis. De handgemaakte kralen van fimoklei worden speciaal voor de Vereniging Kinderkanker Nederland geproduceerd en zijn niet verkrijgbaar in de handel. Gemiddeld kost een Kanjerketting 385 euro (aan kralen). Daarnaast zijn er de kosten voor de ontwikkeling van nieuwe kralen, verzending naar de ziekenhuizen, drukwerk, coördinatie, onderhoud website en app. De totale kosten bedragen 230.000 euro per jaar.
Vind je, net als wij, dat de Kanjerkralen voor elk kind met kanker beschikbaar moeten blijven?