Samen steun je sterker

Start een actie!

Geen bestand geselecteerd

  • Kies een actie en doe mee of start je eigen actie

  • Stel een doel, hoeveel haal je op?

  • Deel jouw actie met iedereen

  • Met jouw actie steun je de Kanjerketting

Eindebehandelingsfeest

Organiseer een feest n.a.v. het behalen van de bloemenkraal en vraag je familie en vrienden geld te doneren voor het goede doel.
 

Rommelmarkt

Verzamel kleding, speelgoed, boeken of andere spulletjes en verkoop deze op een rommelmarkt, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag.
 

Statiegeld en lege flessen

Vraag de plaatselijke supermarkt gedurende een bepaalde tijd om de inkomsten van de statiegeldbonnen aan de Kanjerketting te schenken en/of zamel zelf lege flessen in.

Polsbandjes ‘Kanjers met LEF’

Verkoop onze Kanjers met LEF-polsbandjes op school, op je werk of tijdens een activiteit. Stuur een mail naar info@kinderkankernederland.nl voor meer informatie en het bestellen van de bandjes.
 

Kerst- of paasmarkt

Bak koekjes, maak bloemstukjes of andere knutselwerkjes en verkoop deze of spulletjes die je verzameld hebt op bijvoorbeeld een kerst- of paasmarkt.
 

Inzamelen mobiele telefoons en cartridges

Heb je nog cartridges en mobiele telefoons die je niet meer gebruikt? Gooi deze niet weg, maar lever ze in! Cartridges en mobieltjes zijn geld waard. Voor alle bruikbare items ontvangen wij een vergoeding. Inzamelen is ook goed voor het milieu. De ingeleverde producten worden hergebruikt of gerecycled en krijgen zo een tweede leven.

Sportevenement

Organiseer een sponsorloop of een voetbalwedstrijd, loop mee met de Nijmeegse Vierdaagse of de Dam tot Damloop of geef je op voor de beklimming van de Mont Ventoux. En laat je sponsoren, bijvoorbeeld per rondje, inschrijving of kilometer.
 

Benefietfeest

Organiseer een groot feest en zamel met entree of drankjes en hapjes geld in. Zo’n feest biedt ook een mooie gelegenheid de polsbandjes ‘Kanjers met LEF’ onder de aandacht te brengen en te verkopen.
 

Collectebus

Plaats een collectebus bij je sportclub, favoriete winkel of gezondheidscentrum. Wij hebben hiervoor speciale bussen. Voor meer informatie en het aanvragen van een collectebus, mail naar info@kinderkankernederland.