Robyn fietst voor de vierde keer meer met de Ketting van Ballonnen

'Het is super om mee te fietsen met de fietstocht. Niet alleen laat je zien wat er mogelijk is (na) kinderkanker, maar ook help je direct de Kanjerketting en de Vereniging Kinderkanker Nederland om nog meer kinderen en families te steunen. Het is een ervaring die je nooit meer zal vergeten.' 

‘Na deelname aan het jongerenkamp in het voorjaar van 2007 wilde ik de mensen die ik had leren kennen graag snel weer zien. Zonder te weten wat het precies inhield, meldde ik me aan voor de Ketting van Ballonnen. Relatief snel had ik het beoogde sponsorbedrag behaald. Op mijn omafiets (zonder versnellingen) fietste ik naar het startpunt in Zwolle. Samen fietsten we het hele land door langs diverse kinderoncologische ziekenhuizen. In totaal zo’n 660 kilometer! 

Lief & leed delen

De bezoeken aan de kinderafdelingen maakten een diepe indruk. Niet alleen op ons als deelnemers, maar ook op de kinderen die op dat moment waren opgenomen. Tijdens de fietstocht was er ruimte om te lachen en te huilen. We deelden tenslotte lief & leed. Er ontstonden vriendschappen voor het leven. Ook mijn zusje, toen nog in behandeling voor Acute Lymfatische Leukemie, fietste bijna twee hele dagen mee. Wat een prestatie! In 2012 werd wederom de Ketting van Ballonnen georganiseerd.Tessa en ik twijfelden geen moment. We sloegen de handen ineen om samen mee te fietsen als team “Zusjes op de fiets’. Ook deze fietstocht leverde bijzondere momenten op die we voor altijd meenemen. 

Ervaring om nooit te vergeten

Omdat ik graag meer wilde bijdragen sloot ik me in 2018 aan bij het organisatieteam van de Ketting van Ballonnen. Dit jaar ben ik wederom onderdeel van de organisatie. Ik houd me vooral bezig met de social media rondom het evenement. Het is super om mee te fietsen met de fietstocht. Niet alleen laat je zien wat er mogelijk is (na) kinderkanker, maar ook help je direct de Kanjerketting en de Vereniging Kinderkanker Nederland om nog meer kinderen en families te steunen. Het is een ervaring die je nooit meer zal vergeten. 

Meer informatie of inschrijven via: https://kettingvanballonnen.nl/

Steun de Kanjerketting

Geef kinderen een lichtpuntje tijdens de zware behandeling