Ontwerpwedstrijd Shared Care kraal

Hij is al vaak aangevraagd en gaat er nu dan ook echt komen; de Shared Care kraal. De kraal die ons verbindt! Dankzij het laatste zetje door Noor (12 jaar) wordt de Shared Care kraal een feit!

Omdat deze kraal voor alle Shared Care ziekenhuizen, het Prinses Máxima Centrum maar vooral voor alle kinderen zo belangrijk is, hebben we besloten er een gezamenlijk project van te maken!

Daarom willen we alle Shared Care Centra vragen om kinderen aan te moedigen een ontwerp voor deze kraal te maken. Hoe zou deze kraal er volgens hen uit moeten gaan zien. Daarbij zijn woorden als samen en verbinding heel belangrijk!

Op de ontwerpformulieren kunnen de kinderen hun ontwerp maken en deze opsturen naar kanjerketting@kinderkankernederland.nl (foto van het ontwerp kan dan worden gemaild). Uiteraard mag er ook een proefmodel van klei worden gemaakt waarvan we dan graag een foto ontvangen.

De sluitingsdatum voor het inleveren van een ontwerp is 1 januari 2024! We zullen uiterlijk in de tweede helft van januari bekendmaken welk ontwerp het winnende ontwerp is geworden. Met dit ontwerp zullen we de Shared Care kraal ontwikkelen! We zullen dit persoonlijk aan de winnaar bekend maken en op social media. Dan hopen we dat we de Shared Care kraal in de zomer van 2024 kunnen uitbrengen in alle Shared Care Centra!

Heel veel succes! Wij kijken uit naar alle mooie ontwerpen!

Wil jij ook een kraal ontwerpen voor de Shared Care ziekenhuizen?

Klik hier om het bestand te downloaden en doe mee!

Steun de Kanjerketting

Geef kinderen een lichtpuntje tijdens de zware behandeling